7/2020
MNP Partners Oy:n osalta kevät ja kesä on mennyt nopeasti toimitusketju- ja energiaratkaisuprojektien parissa. Päätapahtumana oli osakeanti kesäkuussa ja annin jälkeen saimme Kerkon uudeksi jäsenemmeksi! Kerkolla on pitkä kokemus LVI-insinöörinä vaativien lvi-hankkeiden johtamisesta ja hänellä on kehityshakuinen työote. Kerkon myötä MNP Partners kykenee palvelemaan entistä paremmin asiakkaitaan LVI- ja energiaratkaisuasioissa.

Heinäkuussa päätimme myös painottaa liiketoiminta-alueita enempi logistiikkaan ja talotekniikkaan. Mukavaa kesää :)
-Ville


2/2020
MNP Partners Oy:n osaamista ovat myös rakentamisen  logistiikan ja toimitusketjujen johtaminen. Tämän päivän työmaiden näkökulmasta  toimitusketjuratkaisut voivat merkittävästi lisätä työmaiden turvallisuutta, tehokkuutta ja hallittavuutta. 

Jos tarvitset tukea rakentamiseen liittyvässä toimitusketjujen ja logistiikan johtamisessa, ota yhteyttä meihin:)


10/2019

MNP Partners Oy  kykenee nyt vastaamaan kattavammin asiakkaiden muuttuviin vaatimuksiin kehittyvässä toimintaympäristössä.

MNP Partners on laajentanut asiantuntijaorganisaatiotaan. Uusina asiantuntijoina MNP:llä ovat aloittaneet Jaakko Immonen ja Riku Hellgren. MNP:n puolesta voin todeta sen, että on mahtavaa saada toimia yhteistyössä uusien asiantuntijoiden kanssa ja sparrata uusia ajatuksia. Rikun ja Jaakon avulla voimme avustaa asiakkaitamme laajemmin :
1) yritys- ja yhteisöturvallisuuden liiketoiminnassa ja 2) autoilun edelläkävijäpalvelussa.

Tutustu palveluihimme sivuston oikeassa ylälaidassa olevasta painikkeesta.

-Ville